Lichtslang

De grootste keuze in lichtslangen speciaal voor u online en overzichtelijk in beeld

Welkom op www.lichtslang.com, de site die u heel overzichtelijk de grootste keuze in lichtslangen biedt. Wat voor lichtslang u ook zoekt - bijv. led lichtslang kopen - , hier bent u aan het juiste online-adres. U kunt kiezen uit een compleet assortiment met een grote diversiteit in kleuren, lengten, dikten en accessoires. Winkelt u via www.lichtslang.com dan heeft u uw bestelling ook snel in uw bezit. Het totale aanbod lichtslangen is direct uit voorraad leverbaar.

 
topheader2
NORMALE LICHTSLANG
lichtslang59
 • Te knippen per hele meter
 • Ook ideaal voor buitengebruik
 • Gebruiksklaar geleverd

Kleur: Transparant
Lengte: 45 meter
Diameter: 13 mm

€59,99 btn_bestellen
LED LICHTSLANG warm-wit
lichtslang229
 • Zéér energiezuinig
 • Lange levensduur
 • Kan op maat geknipt worden

Kleur: Warm wit
Lengte: 51 meter
Diameter: 13 mm

€229,99 btn_bestellen
bannerright
 

Echte sfeermakers
Lichtslangen zijn echte sfeermakers. Voor in het huis, in en rondom de tuin en niet te vergeten voor bedrijfspanden, zowel binnen als buiten. In de horeca-wereld zijn lichtslangen populair, maar je ziet ze ook meer en meer de gevels en daken sieren van diverse kantoren, showrooms en magazijnen. Lichtslangen zetten menig bedrijfspand letterlijk en figuurlijk in de schijnwerper.

Kleuren en LED
Wat betreft dikte van de lichtslangen is er variatie in diverse diameters. De keuze in kleuren luidt (warm) wit, oranje, blauw, rood, geel en groen. Het assortiment lichtslangen bestaat uit een tweetal uitvoeringen. Enerzijds de traditionele, anderzijds de LED-versies. Natuurlijk geldt ook bij lichtslangen dat LED staat voor energiezuinig en duurzaam. De belangstelling voor LED-lichtslangen neemt dan ook grote vormen aan.

 
topheader
NORMALE LICHTSLANG 9 METER
slang16
 • 36 lampjes per meter
 • Lange levensduur
 • Kan op maat geknipt worden

Kleur: TRANS
Lengte: 9 meter
Diameter: 13 mm

€21,99 btn_bestellen
NORMALE LICHTSLANG 230V ROOD
slangrood
 • Compleet inclusief aansluitstekker
 • Ook geschikt voor buitengebruik
 • Kan op maat geknipt worden

Kleur: Rood
Lengte: 45 meter
Diameter: 13 mm

€89,99 btn_bestellen
bannerright
 

Speciale coating en aktieve verlichting
Uniek is de speciale coating die op de lichtslangen is aangebracht om het licht 'te breken'. De lichtstralen worden zo gelijkmatig verdeeld, waardoor de straling optimaal gespreid is. Daarnaast springt bij de keuze in lichtslangen de mogelijkheid van 'aktieve verlichting' in het oog. Heel eenvoudig kan van lichtkleur worden veranderd. Op die wijze kunt u perfect 'spelen met de sfeer', waarvoor de lichtslang garant staat.

Kerstlichtslangen
De interesse voor lichtslangen als sfeermakers geldt het hele jaar, van januari tot Kerst. Zowel particulier als zakelijk. Extra groot is de afname voor de 'feestelijke maanden' november en december, dankzij het grote assortiment Kerstlichtslangen. Kerstmis en licht gaan natuurlijk eeuwig hand-in-hand en daarbij valt meer en meer de keuze op de speciale Kerstslangen van www.lichtslang.com.

Koppelen, aansluiten en bevestigen
Het koppelen van meerdere lichtslangen aan elkaar, het aansluiten op het electriciteitsnetwerk en het bevestigen van de lichtslang aan bijvoorbeeld wand, dak, gevel en interieur, is in elke lengte eenvoudig. Dit dankzij de grote variëteit in daarvoor geschikte accessoires. Ook wat betreft deze lichtslang-accessoires biedt www.lichtslang.com als ook www.decoratieveverlichting.nl het complete aanbod.

Veel sfeer toegewenst
Kortom: u bent aan het juiste adres voor uw lichtslang-wensen. Succes met uw keuze. Bij voorbaat hartelijk dank en veel sfeer toegewenst!

 

foto1 foto2 foto3